Кирил Десподов се развихри с хеттрик в Австрия


Кирил Десподов се развихри с хеттрик в Австрия
Снимка: Фейсбук

6111 0

 

Българският национал Кирил Десподов отбеляза първите си попадения с екипа на австрийския Щурм (Грац). Бившият футболист на ЦСКА-София изигра поредния си силен мач за своя тим, като този път ознаменува добрите си изяви с голове. Днес Десподов отбеляза хеттрик във врата на Санкт Пьолтен за успеха на Щурм с 4:0. Досега попаденията убягваха на Десподов, който от началото на сезона в Австрия записа три асистенции за отбора си в пет мача. Днешният хеттрик бе първи за крилото на клубно ниво.

Бившият нападател на ЦСКА Кирил Десподов се развихри в Австрия с екипа на Щурм Грац. Българският национал отбеляза хеттрик при победата на своя отбор с 4:0 над Санкт Пьолтен, а това бяха и първите попадения на нападателя, откакто заигра в Австрия.

Десподов, който преди този мач имаше три асистенции в пет мача, най-после успя да се "отпуши" и да разкрие потенциала си. Българският нападател изведе Щурм напред в резултата в 50-ата минута със страхотен удар, който не остави шансове на стража Риглер.

Десет минути по-късно Десподов получи подаване от Китешвили и преодоля вратаря на домакините за втори път.  Хеттрикът на българина бе оформен в 79-ата минута, след като получи дълга топка зад защитата на домакините и успя за трети път да преодолее съпротивата на вратаря Риглер. Малко по-късно Десподов бе заменен, за да обере овациите на феновете по трибуните.

В Австрия останаха впечатлени от старта на Десподов за Щурм в началото на сезона, но и изказаха едно притеснение за неговата игра (повече по темата четете тук).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички