Бекали с разкритие: Ганчев се примолил на позната да уреди Десподов в Каляри?


Бекали с разкритие: Ганчев се примолил на позната да уреди Десподов в Каляри?

5672 0

Агентът Джовани Бекали, който помага на Левски за селекцията, разкри, че босът на ЦСКА Гриша Ганчев е провалил трансфера на румънски талант в Каляри. Става дума за Янис хаджи, синът на Джордже Хаджи, който в момента е футболист на белгийския Генк.

Бекали разкри, че чрез познанството си с българка, съпруга на важен човек в елитния италиански клуб, Ганчев е убедил ръководството на Каляри да вземе неговата звезда - Кирил Десподов. Това е провалило трансфера на младия Хаджи в същия клуб, въпреки че хора на Каляри са пътували до Румъния няколко пъти.

View this post on Instagram

3 puncte ✅ #LuptamImpreuna #faith 🇹🇩

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi) on

"Янис Хаджи трябваше да отиде в Каляри. Хората на Каляри идваха тук четири или пет пъти. Говорих с Хаджи, с Попеску. Каляри купи българина Десподов от ЦСКА-София. Това е така, защото съпруга на човек на клуба е българка. Президентът на ЦСКА-София Гриша Ганчев помоли дамата да му помогне, тъй като има трудности и така играчът беше купен. Десподов, който се контузи в първия мач и вече не играе", заяви румънецът, цитиран от Sport.ro. Наскоро се появи и твърдение, че италианският клуб е платил по-малко за играча, отколкото ЦСКА обяви, че е. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама