Каляри не е дал право на Щурм да откупи Десподов


Каляри не е дал право на Щурм да откупи Десподов
Снимка: https://www.sksturm.at/de/

1715 0

В договора за преотстъпване на българския национал Кирил Десподов в Щурм (Грац) липсва клауза за откупуването му. Това съобщава австрийският "Кронен цайтунг“.

В края на летния трансферен прозорец футболист номер 1 на България за 2018 г. бе пратен под наем от италианския елитен Каляри в Щурм. 22-годишният Десподов бе привлечен в австрийския тим по настояване на треньора Нестор Ел Маестро. Двамата работиха заедно в ЦСКА през първата половина на миналия сезон.

"Кронен цайтунг“ отбелязва, че клауза за откупуването няма, тъй като от Каляри все пак искат да видят как ще се представи българинът в Австрия и тогава да вземат решение за бъдещето му. През зимният трансферен прозорец италианският тим плати близо 4 млн. евро на ЦСКА за крилото. Той почти не игра след преминаването си в Сардиния, но клубът ще търси начин да защити инвестицията си, пише австрийското издание. А колко и какви клубове са искали национала ни през лятото вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички