Изненадващо: Вижте втория най-скъп играч под наем в света!


Изненадващо: Вижте втория най-скъп играч под наем в света!
Снимка: Getty Images/Guliver

1071 0

Футболът се комерсиализира изключително много през последните години, като станахме свидетели на невиждани трансферни суми, които изумиха целия свят. Като започнем с трансфера на Неймар на стойност 222 млн. евро и продължим с неговия съотборник Килиан Мбапе, който бе закупен за 180 млн. евро на едва 18 години, списъкът се оказва наистина дълъг.

В последните дни стана ясно, че Гонзало Игуаин по всяка вероятност ще премине под наем в състава на Милан от конкурента в Серия А Ювентус. Сумата, която се очаква да заплатят "росонерите" за наема, е на стойност 21 млн. паунда. Това означава, че Игуаин ще се превърне в най-скъпия играч, отдаван под наем.

Но кой играч заема втората позиция в тази класация? Оказва се, че Омар Абдулрахман е футболистът, който се подрежда на второ място - веднага след това на Игуаин. Абдулрахман играе в Обединените арабски емирства, където през тези дни той премина под наем за едногодишен период в арабския "Ал Хилял", а неговият отбор  Ал Ейн ще заплати 12,5 млн. паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички