Бразилия наказа Чехия, без Меси Аржентина надви Мароко (ВИДЕО)


Бразилия наказа Чехия, без Меси Аржентина надви Мароко (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1335 0

Бразилия победи Чехия с 3:1 в контролна среща. Двубоят започна по-добре за възпитаниците на Ярослав Шилхави, които откриха чрез Давид Павелка след около половин час игра. През втората част обаче "кариоките“ показаха своята класа и реализираха три безответни попадения.

Първо нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино възстанови равенството с гол в 49-та минута, а в последните минути на срещата Габриел Жезус се разписа на два пъти, за да оформи крайното 3-1 в полза на Бразилия.

Вечният съперник на тима в Южна Америка Аржентина трябваше да се потруди повече за успеха си над Мароко. В отсъствието на голямата си звезда Лионел Меси, който получи превантивна почивка от селекционера Лионел Скалони, след като напусна терена контузен по време на загубата от Венецуела в контрола миналата седмица, аржентинците достигнаха до успеха с гол на Анхел Кореа в 83-та минута.

Мексико продължи с доброто си представяне под ръководството на Тата Мартино, след като записа нов успех след този над Чили. Мексиканците надиграха Парагвай с 4-2 и зарадваха отново новия наставник на представителния тим. Отборът поведе с 3-0 още до почивката, като точни бяха Джонатан дос Сантос и Хавиер Ернандес, а Густаво Гомес си отбеляза автогол.

През втората част Ернан Перес намали изоставането на парагвайците, но малко след това тимът остана с човек по-малко след изгонването на Мигел Алмирон с директен червен картон. Въпреки това Дерлис Гонсалес намали пет минути преди края на редовното време, но Луис Монтес подпечата успеха за Мексико с гол в последната минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички