1200 ултраси в бой! Руски фенове си спретнаха невиждано меле (ВИДЕО)


1200 ултраси в бой! Руски фенове си спретнаха невиждано меле (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

29246 0

Ултрас културата е трудно разбираема за обикновения човек, особено за този,  за когото футболното или спортно фенство е непонятна материя. 

Не така обаче стоят нещата за милиони други, отдадени на идеята на любимия си клуб - било то футболен, баскетболен или волейболен такъв. За безброй запалянковци от всякаква възраст трибуната е начин на живот. Тя е семейство, място, където проблемите остават на заден план, а емоциите взимат връх.

Именно, когато това се случи, крайните привърженици, както биват наричани, са готови на всичко в името на отбора и своите другари.

Тази си отдаденост засвидетелстваха руски запалянковци, които се отдадоха на страстите си и се впуснаха в зрелищна битка помежду си. Около 1200 фенове (600 срещу 600), облечени в жълти и черни отличителни символи. влязоха в ръкопашен бой на специално уговорен терен и мероприятие по случая. Грандиозният двубой обиколи социалните мрежи и предизвика одобрителни реакции сред феновете на други клубове, които ги похвалиха за честната среща и сърцат дуел.

Ултрасите на родния ЦСКА пък си спечелиха огромно признание на международната сцена със страхотните си изяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички