Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио не тренира добре - клубът се опасява, че е тръгнал по лош път


Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио не тренира добре - клубът се опасява, че е тръгнал по лош път
Снимка: Getty Images

8379 0

Атакуващият футболист на Реал Мадрид Марко Асенсио не тренира добре напоследък, а клубът се опасява, че 26-годишният испанец е тръгнал по лош път - това твърди "El Nacional".

Бъдещето на дясното крило бе обект на спекулации през летните месеци, тъй като договорът му на "Сантяго Бернабеу" изтича след края на сезон 2022/23. Преговорите за нов контракт пък са в застой, защото играчът не е доволен от предлаганите му условия.

Преди затварянето на трансферния прозорец в големите първенства, интерес към Асенсио имаше от страна на Милан, Арсенал, Манчестър Юнайтед и Севиля, но до сделка не се стигна и той остана в тима на Карло Анчелоти. 

Изданието твърди, че треньорският щаб на Кралския клуб смята, че Марко не се влага достатъчно в тренировките и представянето му не е на нивото, на което трябва да бъде. Още повече за футболист, който се надява да попадне в националния отбор на Испания за предстоящото Световно първенство по футбол в Катар (20 ноември - 18 декември).

*През новата кампания Марко Асенсио е изиграл точно 17 минути за "белия балет" - 10 в Шампионска лига срещу Селтик (3:0) и 7 в Ла Лига срещу Селта (4:1)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Реал Мадрид оглави класацията за най-резултатните клубове в ШЛ, разликата с втория е огромна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички