Барселона и Реал Мадрид влизат в люта битка за 21-годишен бразилски талант


Барселона и Реал Мадрид влизат в люта битка за 21-годишен бразилски талант
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

1729 0

Отборите на Барселона и Реал Мадрид могат да влязат в още една люта битка, но този път извън терена. Двата испански гранда проявяват сериозен интерес към десния бек на Монако - Вандерсон, твърди "El Nacional".

Според информацията Шави и Карло Анчелоти отдавна са хвърлили око на 21-годишния бразилец, който е представляван от бившия футболист на "блаугранас" - Деко. 

Самият Деко е предложил услугите на Вандерсон на каталунците, но в същото време босът на Реал - Флорентино Перес, има намерение да намери конкуренция на Дани Карвахал в дясната част на защитата на "лос бланкос". 

След като дебютира за Монако през януари 2021 година, Вандерсон се утвърди като редовен играч в стартовите 11 на Монако. Въпреки че играеше предимно като десен бек, бразилецът често се изявяваше в предни позиции като дясно крило за отбора от Лига 1.

Вандерсон има общо 30 мача за отбора на Филип Клеман до момента, като отбеляза два гола и три асистенции. Монако го привлече от бразилския Гремио срещу 11 милиона евро и може да поиска около 20 милиона евро за услугите му. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой футболист на Реал виси за дербито с Атлетико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички