Карим Бензема може и да е готов за Атлетико Мадрид, Анчелоти похвали Еден Азар и ще му даде нов шанс


Карим Бензема може и да е готов за Атлетико Мадрид, Анчелоти похвали Еден Азар и ще му даде нов шанс
Снимка: Getty Images

1661 0

Карим Бензема ще пропусне следващите два мача на Реал Мадрид (срещу Майорка и РБ Лайпциг), но може да се завърне в състава на Карло Анчелоти за дербито срещу Атлетико Мадрид, което е на 18 септември - за това намекна самият старши треньор на "белия балет" по време на пресконференция.

Татко Карло говори пред журналисти преди домакинството на Майорка от 5-ия кръг на Ла Лига (11 септември, 15:00 часа) и заяви, че клубът няма да оказва никакъв натиск върху Бензема:

"Няма да притискаме Бензема да се връща в игра. Със сигурност няма да играе срещу РБ Лайпциг (б.р. - в Шампионска лига, 14.09.), но за дербито... ще видим. Ако не е готов за Атлетико, със сигурност няма отиде в националния си отбор по време на паузата".

Анчелоти допълни, че е доволен от Еден Азар, който замени Бензема срещу Селтик и смята да го пусне като титуляр и срещу Майорка: "Азар се справи добре, влизайки от пейката срещу Селтик. Ще го пусна отново и в неделя. Надявам се, че ще може да повтори представянето си. Не очаквам от него да играе като Бензема, но искам да играе добре и да изгради връзка с останалите нападатели".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави изтъкна положителното влияние на Роберт Левандовски в Барселона!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички