Звезда на Реал Мадрид отказа проверка с дрегер и загуби книжката си


Звезда на Реал Мадрид отказа проверка с дрегер и загуби книжката си
Снимка: Getty Images/Guliver

3511 0

Защитникът на Реал Мадрид Марсело се замеси в скандал в своята родина Бразилия. Звездата на "белите" остана без свидетелство за управление на автомобил за срок от една година.

Марсело е бил спрян за проверка от полицаи в Рио де Жанейро, съобщава O Globo. Бразилецът обаче е отказал да се подложи на проверка за употреба на алкохол чрез дрегер, което е наложило и отнемането на лиценза му.

Според местните закони Марсело има право да откаже проверка, но това като автоматично му отнема книжката, както и му се налага глоба в размер на 675 евро. Предполага се, че бранителят е шофирал в нетрезво състояние, поради което е предпочел да загуби лиценза си и да бъде глобен, вместо да бъде уличен в употребата на алкохол.

Марсело не е част от състава на Бразилия за Копа Америка. "Селесао" успя да отстрани Аржентина на полуфиналите в турнира, като ще играе финал срещу победителя от срещата между Перу и Чили. Междувременно Лионел Меси отправи остри критики към Бразилия и съдиите в мача (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички