Въпреки Копа Америка: Неймар, Марсело и Винисиус с пищно парти по нощите (ВИДЕО)


Въпреки Копа Америка: Неймар, Марсело и Винисиус с пищно парти по нощите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4101 0

Младата звезда на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, вдигна щур купон по повод своя 19-ти рожден ден. На него присъстваха Неймар, Марсело, Родриго Гоеш, както и други спортни звезди, знаменитости от света на музиката, модата и телевизията. 

Бразилското крило на "кралския клуб" има рожден ден на 12 юли. Той обаче реши да си го отпразнува по-рано, защото Зинедин Зидан събира играчите си за лятната подготовка преди споменатата дата. Играчите на Реал Мадрид подновяват тренировъчните занятия на клубно ниво на 8 юли. 

В момента четиримата са ангажирани с националния отбор на Бразилия в турнира Копа Америка. Петкратните световни шампиони успешно преминаха груповата фаза, като сега им предстои сблъсък на четвъртфиналите с Парагвай. Двубоят е в петък от 3:30 през нощта.

Припомняме, че бъдещето на Неймар е все още неизвестно. 27-годиншният футболист категорично желае да напусне ПСЖ, а фаворит за подписа му е Барселона. Повече по темата - прочетете в тази статия на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички