Марсело с много мили думи за отношенията си със Зидан и с Роналдо


Марсело с много мили думи за отношенията си със Зидан и с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

13750 0

Една от големите звезди на Реал Мадрид в последните години - Марсело, говори за специалната връзка, която има с наставника на тима Зинедин Зидан, както и за отношенията си с Кристиано Роналдо. Двамата с португалеца продължава да поддържат приятелството си и след напускането на CR7.

"За мен Зидан е като по-голям брат. И това не е, защото при него играя отново, а заради радостта и настроението, което носи със себе си", сподели Марсело пред Esporte Espetacular. Под ръководството на Хулен Лопетеги и Сантиаго Солари през изминалия сезон бразилецътзагуби титулярното си място, но при Зидан получава своя втори шанс.

А относно отношенията си с Роналдо: "Ние двамата имаме да обсъждаме много по-важни неща от футбола. Обикновено обсъждаме и своите деца, които играят често заедно", допълни още бранителят. Марсело не попадна сред избраниците в Бразилия на Копа Америка и в момента се е отдал на почивка.

През тази седмица стана ясно, че Реал Мадрид все повече се отдалечава от транферната си цел Пол Погба. Какво предстои в развръзката на сделката между Реал и френския футболист може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички