Звезда на Атлетико Мадрид: Вратите ни са отворени и за Меси


Звезда на Атлетико Мадрид: Вратите ни са отворени и за Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1435 0

Футболистът на Атлетико Мадрид Анхел Кореа заяви, че вратите на "дюшекчиите" са отворени за суперзвездата на Барселона Лионел Меси. След като през лятото Атлети отмъкна Луис Суарес без пари, сега в Мадрид нямат нищо против да сторят същото и с Меси, който е в последните месеци от своя контракт.

"Не разбирам как Барселона остави нападател като Суарес да си тръгне. Той е невероятен играч и ние сме много щастливи, че той е при нас. Той превръща половин положение в гол. Надявам се да продължава да показва същата форма, защото искаме да завършим сезона щастливи. Вратите на Атлетико Мадрид са отворени и за Меси", заяви Кореа в интервю за TyC Sports.

В Атлетико Меси ще има възможност отново да си партнира със своя добър приятел Суарес, а освен това ще е съотборник със сънародника си Кореа. Друг плюс за Меси е това, че наставникът на Атлети Диего Симеоне също е аржентинец, а и в бъдеще може да стане селекционер на Аржентина. Интерес към Меси проявяват още Манчестър Сити Пари Сен Жермен.

Междувременно стана ясно дали Лионел Меси вече преговаря с евентуалния си бъдещ клуб (подробности чететет тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички