Знаете ли колко точки е спечелил Реал Мадрид, след като е изоставал в резултата?


Знаете ли колко точки е спечелил Реал Мадрид, след като е изоставал в резултата?
Снимка: Getty Images/ Gulliver

1173 0

Реал Мадрид най-накрая успя да се върне на върха в класирането на Ла Лига. Това стана след обрат и 2:1 над Бетис, с което "белите" за пореден път записха точки, след като са изоставали в резултата.

До момента през сезона на 8 пъти "кралете" имаха късмета да се доберат до точка или три, след като съперниците им са повели в резултата. Възпитаниците на Зинедин Зидан се превръща в "кралете на обрата", след като спечелиха срещу Виляреал, Бетис, Алавес и Депортиво.

В други четири случая Реал Мадрид успя да стигне поне до равенство - отново срещу Лас Палмас и Виляреал (гости), както и Барселона и Ейбар. Така "кралете" вече имат 16 точки, спечелени след като са изоставали в резултата. Това сериозно напомня на сезон 2006/07, когато Реал Мадрид спечели Ла Лига с Фабио Капело, благодарение на серия от обрати.

Тази тенденция съществува и в Шампионска лига, след като в най-комерсиалния клубен турнир "белия балет" постигна пълен или частичен обрат срещу Спортинг Лисабон, Легия и на два пъти срещу Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички