Без головете на Рамос Реал щеше да е... трети в Ла Лига


Без головете на Рамос Реал щеше да е... трети в Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1886 0

Серхио Рамос е едно от най-обсъжданите имена сред играчите на Реал Мадрид в последно време, особено след снощи. Защитникът за пореден път блесна с решителен гол, и то в последните минути на мач на "белите", след като наказа Бетис и донесе успеха с 2:1.

Този негов пореден чудесен гол накара медиите в Испания да анализират къде би се намирал Реал в класирането, ако техният капитан не владееше изкуството да бележи.

Испанският национал е вкарал точно 7 гола от началото на сезона, като само един от тях не е донесъл точки на мадридчани - вкарал го е, когато победата вече е била сигурна.

Защитникът донесе 1 точка на Реал в мача срещу Виляреал, донесе и точка в тежкото гостуване на Барселона. Тогава той реализира в последната минута. 2 точки той донесе на отбора си, след като вкара за 3:2 над Депортиво (Ла Коруня).

Невероятната серия на Рамос продължи с 2 гола в мача с Малага и 3 ценни точки за Реал. Серията свърши снощи, когато с гола си в 81-ата минута испанецът донесе нови 3 пункта на тима.

Общо капитанът на "Кралете" е донесъл на своя тим 9 точки. Ако не бяха тези попадения, "Белия балет" сега щеше да е на трето място в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички