Зинедин Зидан за свое уволнение: Клубът ще направи това, което трябва, както винаги


Зинедин Зидан за свое уволнение: Клубът ще направи това, което трябва, както винаги
Снимка: Getty Images/Gulliver

1360 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан имаше пресконференция преди предстоящия в сряда решаващ за неговия тим двубой срещу Борусия Мьонхенгладбах в групите на Шампионска лига. "Кралския клуб" е изправен пред угрозата да отпадне в още в групите и така стои въпросът дали при подобно развитие французинът ще бъде уволнен.

"Това е различен мач, защото всички знаем ситуацията. Искаме да вземем 3 точки и да завършим като първи. Това е в главата на всички ни. Всички мачове са важни, това е момент, в който да покажем какви сме като отбор. Готвим се да направим страхотен мач. Позитивен съм и мислим само за победата. Ще направим всичко за нея.

Ако ни елиминират, клубът ще направи това, което трябва да стори, както винаги. Аз мисля единствено за утрешния мач, но не мисля за това дали ще бъда уволнен. Всички играчи в клуба са свикнали да играят под напрежение. Свикнали сме да играем такива мачове. Знаем какъв е залогът, трябва да контролираме емоциите си и да се подготвим добре" - сподели Зидан. А успокоение за Зидан е, че ще може да разчитана на капитана Серхио Рамос за мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички