Зидан настоя, че Реал Мадрид трябва да продължи да се опитва да намери последователност


Зидан настоя, че Реал Мадрид трябва да продължи да се опитва да намери последователност
Снимка: Getty Images/Gulliver

1375 0

Зинедин Зидан остана доволен от реакцията на своите играчи срещу Севиля след две поредни поражения от Алавес и Шахтьор Донецк в Ла Лига и Шампионска лига съответно. Французинът приветства манталитета на своите играчи по време на тежка игра срещу тима на Севиля. Реал Мадрид постигна победа с 0:1.

"Взехме три много важни точки, но по-важна е играта, която играхме", каза Зидан в пресконференцията си след мача. "Първото ни полувреме беше много добро и заслужихме трите точки срещу много добър съперник.

Ние сме отбор с характер. Вярно е, че от време на време това ни влияе да играем на всеки три дни. Никога не спираме да играем. Трябва да поправим някои неща. И когато ги поправим, тогава ще направим още стъпки напред".

Запитан за критиките, които той и неговият тим получиха през последната седмица, Зидан настоя, че Реал Мадрид трябва да продължи да се опитва да намери последователност. "Това няма да се промени. Знаем, че когато не се справим добре, ще ни критикуват. Трябва да сме доволни от шансовете, които сме създали. И всичко може да бъде подобрено чрез възвръщане на самочувствието и възстановяване на спокойствието".

По-рано, Рамос организира среща с останалите от отбора, за да поговорят за моментното състояние на отбора - ето какво е заявил капитанът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички