Успокоение за Зидан: Капитанът на Реал Мадрид е готов за важната битка в Шампионска лига


Успокоение за Зидан: Капитанът на Реал Мадрид е готов за важната битка в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1333 0

В сряда Реал Мадрид има изключително важен мач в Шампионска лига, който ще определи дали ще продължат напред в турнира. Добрата новина е, че отборът ще е воден от своя капитан Серхио Рамос. Централният защитник участва в пълна тренировка заедно със съотборниците си във Валдебебас в неделя, след като се възстанови от контузия, получена по време на двубой за Испания през ноември.

Това е фантастична новина за Зинедин Зидан, който знае, че бъдещето не е никак сигурно, ако отпадне още в групите на турнира. Реал Мадрид победи Севиля в събота, но техният рекорд без капитана си остава под въпрос, като има само една победа в последните девет мача  без Рамос.

Много от историческите и унизителни поражения на отбора, като срещу Ювентус и Аякс на "Бернабеу", или срещу Манчестър Сити в Англия това лято, се случиха без Рамос на терена. Без него Реал Мадрид също загуби две мачове от груповата фаза срещу ЦСКА Москва, срещу Пари Сен Жермен и дори през този сезон отборът два пъти падна от Шахтьор Донецк.

Единственото съмнение за Реал Мадрид ще бъде дали Рамос е годен за мач, като се има предвид, че той не е играл от 17 ноември срещу Германия. Оттогава Реал Мадрид победи Интери Севиля, завърши наравно с Виляреал и бяха победени от Шахтьор и Алавес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички