Зинедин Зидан определи Карим Бензема за най-великия нападател в историята на Франция


Зинедин Зидан определи Карим Бензема за най-великия нападател в историята на Франция
Снимка: Getty Images/Guliver

953 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан за пореден път се изказа ласкаво за своя нападател Карим Бензема. Това се случи след трудния успех с 3:1 в дербито срещу Атлетик Билбао, в което атакуващият футболист вкара два гола.

Зидан този път дори си позволи да изрази мнение, че Бензема е най-великият нападател в историята на Франция. Припомняме, че той не е в националния от години поради сексскандал със свой тогавашен съотборник. Към момента отношенията му с Френската футболна федерация продължават да бъдат обтегнати.

"За мен да, Карим Бензема е най-великият нападател в историята на Франция. Той го показва, бил е в Реал Мадрид дълго време. Той има над 500 мача и е вкарал много голове. В крайна сметка показателите му говорят сами. За мен той е най-добрият. Очевидно е.

Той е по-завършен играч след напускането на Кристиано Роналдо през 2018 година. Не е чиста 9-ка, не мисли само за това как да вкарва голове. Затова го обичам" - сподели Зидан. А как разгромна загуба с 31:0 от отбор на Реал Мадрид стигна до Зинедин Зидан?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички