Зидан се скарал на играчите си заради слабото второ полувреме срещу Ейбар


Зидан се скарал на играчите си заради слабото второ полувреме срещу Ейбар
Снимка: Getty Images/Guliver

1186 0

Във вчерашния ден тимът на Реал Мадрид поднови участието си в Испанската Ла лига с победа с 3:1 над Ейбар. Въпреки успеха обаче, треньорът Зинедин Зидан не е останал доволен от представянето на своите футболисти през второто полувреме на срещата.

Според ‘Marca’ френският наставник е бил бесен след двубоя и се е скарал на своите футболисти в съблекалнята на стадион „Алфредо ди Стефано“ след последния съдийски сигнал. Той е останал изключително недоволен от липсата на концентрация и отпускането, което неговият тим е показал след почивката. „Всичко през първото полувреме беше супер, водехме с 3:0, тъй че може би се отпуснахме“, заяви Зидан по време на пресконференцията си след мача. По време на паузата за рехидратация през втората част французинът се обърна към футболистите си и помоли за повече енергия и концентрация. Треньорът на Реал Мадрид е наясно, че това не е първият път този сезон, в който играчите му се оптускат, след като имат преднина в резултата. Това се случи и в двубоите срещу Леванте и Гранада по-рано през сезона.

След като за „Кралския клуб“ предстоят мачове срещу Валенсия и Реал Сосиедад, Зидан иска футболистите му да са на по-добро ниво, в сравнение с това от второто полувреме във вчерашния мач. Той отправи съобщение към тях, което да им е за урок, когато подновят тренировки в днешния ден. А ето какво постижение записа Зинедин Зидан във вчерашната вечер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички