Реал Мадрид отново се обръща към позабравена трансферна цел


Реал Мадрид отново се обръща към позабравена трансферна цел
Снимка: Getty Images/Guliver

1537 0

Името на звездата на Челси - Нголо Канте, отново се завъртя като възможност за Реал Мадрид. Според испанския AS от "белия балет" са готови да предложат 79 млн. евро за французина.

Ръководството на Реал се надява Челси да пусне футболиста поради финансовите проблеми на фона на пандемията от коронавирус. Освен това, според информацията, лондончани са готови да се разделят с франския национал, за да финансират очакваното обновяване на състава, което Роман Абрамович и Франк Лампард подготвят.

По-рано се появи информация, че 29-годишният халф продължава да се страхува от еветуално заразяване с вируса и разпространението му в неговия дом, след като членове от семейството му са имали сърдечни проблеми в миналото. Френският футболист почти сигурно ще пропусне остатъка от сезон 2019/20.

Канте пристигна в Челси през лятото на 2016 година за 35.8 милиона евро. Преди прекъсването на този сезон той има 22 мача и 3 гола, като договорът му е за още три сезона.  А ето кой бивш треньор на Канте го определи за един от най-добрите играчи, които е ръководил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички