Зидан разкри дали очаква нови попълнения в Реал Мадрид


Зидан разкри дали очаква нови попълнения в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1869 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не иска да подписва с повече играчи преди затварянето на трансферния прозорец, дори и след нулевото равенство на старта на Ла Лига с Реал Сосиедад.

Кралският клуб е необичайно тих по време на трансферния прозорец след спечелването на титлата през юли, без да взима нови играчи независимо от раздялата с Гарет Бейл, Хамес Родригес, Ашраф Хакими и Серхио Регилон. Единствените им новодошли бяха Борха Майорал, Алваро Одриосола и Мартин Йодегор, които се завърнаха от престоите си под наем.

"Това е съставът, с който разполагам, и не искам нови попълнения. Всеки иска да знае кой ще дойде при нас, но аз съм щастлив от наличните футболисти. Ще работим усилено, за да влезем в добра форма, така че да постигнем целите, които сме си поставили. Всичко може да се случи сега – подобно на всички останали треньори искам трансферния прозорец да затвори максимално бързо. Всичко, за което искаме да говорим, са футболни мачове“, сподели французинът пред журналисти.

Зидан получи добри новини тази седмица след завръщането на Марко Асенсио, Лукас Васкес и Еден Азар, но призна, че тримата едва ли ще играят с Бетис заради липсата на игрова практика. Мадридският колос отстъпи при последното си гостуване на андалусийци с 1:2 през март, малко преди пандемията от коронавирус да спре световния спорт. Клубът от Севиля, воден от бившия наставник на Реал Мануел Пелегрини, стартира две чисти победи новата кампания – над Алавес с 1:0, и над Валядолид с 2:0. А как Зинедин Зидан обясни свое странно решение от двубоя с Реал Сосиедад?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички