Реал Мадрид не успя да победи Реал Сосиедад и започна с грешна стъпка новия сезон


Реал Мадрид не успя да победи Реал Сосиедад и започна с грешна стъпка новия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2597 0

Шампионът Реал Мадрид не започна особено убедително защитата на титлата си в Ла Лига, като завърши наравно 0:0 с Реал Сосиедад. "Кралския клуб" тепърва ще трябва да навлиза във форма, ако иска да повтори успеха си от миналия сезон.

През първата част на двубоя имаше две ситуации, които си заслужават да бъдат споменати. Първо в 37-ата минута играч на домакините игра с ръка в наказателното си поле, като последва и преглед на ситуацията с ВАР, но дузпа не бе отсъдена, въпреки че "кралския клуб" бе убеден, че трябва да получи такава. 6 минути по-късно Реал Сосиедад можеше дори да поведе в резултата чрез Александър Исак, но Тибо Куртоа се намеси превъзходно.

През второто полувреме Дани Карвахал и Карим Бензема бяха близо до това да се разпишат, но Алекс Рамиро бе на висота и се справи с положенията, като по този начин спаси точката за своя отбор.

За Реал Мадрид предстои второ поредно гостуване, този път на Бетис в събота (26 септември), а 4 дни по-късно домакинство срещу Валядолид. Реал Сосиедад пък ще гостува на завърналия се в елита Елче (26 септември), а след това ще посрещне у дома Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички