Зидан: Бейл беше страхотен и му желаем всичко най-добро


Зидан: Бейл беше страхотен и му желаем всичко най-добро
Снимка: Guliver/GettyImages

1674 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан потвърди, че тимът е в преговори с Тотнъм за трансфер на крилото Гарет Бейл. Френският специалист заяви, че уелсецът е бил страхотен в представянето си за „Кралския клуб“, като му пожела всичко най-добро в бъдеще.

Зидан коментира ситуацията около напускането на футболиста на пресконференцията си в днешния ден. „Не съм разговарял с Бейл. Знам какво е направил той в този отбор. Той беше невероятен докато беше част от този тим и никой не може да твърди обратното. Има преговори. Ако напусне, ще му пожелаем всичко най-добро. Нямам никакви проблеми с Гарет. Няма нищо официално. За момента Гарет е наш играч и нещата около неговото бъдеще тепърва ще се изясняват“, заяви Зинедин Зидан.

Гарет Бейл е близо до завръщане в Тотнъм след 7 години на „Сантиаго Бернабеу“. Уелският национал спечели 2 пъти титлата в Ла Лига и 4 пъти Шампионската лига по време на престоя си в „Лос Бланкос“, като реализира 105 гола в 251 мача за отбора. 31-годишният играч взе участие в едва 16 срещи в Ла лига през миналата кампания, след като негов трансфер в Китай пропадна през миналото лято. А ето как посрещнаха Гарет Бейл на базата на Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички