Зидан е получил ултиматум за уволнение от Реал Мадрид?


Зидан е получил ултиматум за уволнение от Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

1112 0

Зинедин Зидан е на път да бъде уволнен за втори път от треньорския пост в Реал Мадрид. Поражението от Леванте в последния кръг на Ла Лига сериозно е разклатило позицията на френския специалист в клуба. Все пак, информацията идва от каталунския вестник "Спорт", за който не е тайна, че симпатизира на другия испански гранд Барселона.

Сега изоставането от лидера Атлетико (Мадрид) е 10 точки, а съперникът има и мач по-малко. В клуба осъзнават, че рискуват да останат без трофей в края на сезона, затова са готови на радикални промени. В случай на резултат, различен от победа, срещу Уеска в следващия кръг ръководството на "белите" може да уволни французина.

Президентът на Реал Флорентино Перес и неговите съветници са започнали да съставят списък на потенциалните наследници на Зидан. Освен от резултатите, Перес не е доволен и от лошата физическа форма на тима, атмосферата в съблекалнята и липсата на тактическа гъвкавост на отбора. Президентът не е във възторг и от изпращането на Мартин Йодегор в Арсенал под наем. А ето каква е една от грешките на Зидан в Реал през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички