Реал Мадрид затъва все повече, когато е без Серхио Рамос


Реал Мадрид затъва все повече, когато е без Серхио Рамос
Снимка: Getty Images/Gulliver

937 0

Подновяването на договора на Серхио Рамос с Реал Мадрид изглежда все по-непостижимо, а отборът записа още един разочароващ резултат, като загуби с 1:2 от Леванте у дома. Рамос не взе участие в двубоя и изглежда срещата от трибуниде. 

Рекордът на "Лос Бланкос" без капитана им дава повод за безпокойство на Зинедин Зидан, като вече са загубили пет от мачовете, които той е пропуснал през този сезон, от общо осем загуби. Тази статистика показва колко е важен Рамос за този отбор на Реал Мадрид и трябва да подчертае нуждата от него пред ръководството на клуба.

И двете поражения в груповата фаза на Шампионска лига дойдоха без Рамос на терена. Без испанеца, Едер Милитао и Рафаел Варан действаха в отбраната. След това имаше поражение за Купата на Краля от Алкояно, когато Зидан пусна в действие своя план Б и те не успяха да изпратят страна от Сегунда Б. Останалите две загуби без Рамос дойдоха в Ла Лига - срещу Алавес и в събота от Леванте.

Този сезон е най-лошият досега за Зинедин Зидан в Реал Мадрид. Отборът му вече е претърпял осем поражения, което е едно от най-лошите им показатели -  девет за целия сезон през 2017/18. Тези девет загуби дойдоха от 62 мача, докато този сезон вече са загубили осем от 28 и са спечелили само 15.

А кой е последният отбор, който се включва в надпреварата за подписа на Рамос - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички