В Испания отписаха Реал Мадрид за Ла Лига: За тима остава само Шампионска лига


В Испания отписаха Реал Мадрид за Ла Лига: За тима остава само Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

954 0

Испанският шампион Реал Мадрид допусна пореден разочароващ резултат през този сезон, като този път загуби от Леванте с 1:2. Това накара медиите в Иберийската страна да заключат, че "кралския клуб" няма шансове за защита на трофея си в Ла Лига и му остава само Шампионска лига.

През този месец януари футболистите на Зинедин Зидан загубиха възможността за още два трофея, след като първо бяха отстранени на полуфиналите за Суперкупата на Испания от Реал Сосиедад, а след това допуснаха шокираща загуба от Алкояно на 1/16-финалите за Купата на Краля.

Така "Марка" открито заявява, че Реал вече има реалистични шансове само за трофей в Шампионска лига. А както добре знаем - това няма да е първият път, в който най-престижният европейски клубен турнир може да се окаже спасителният пояс за Реал на Зидан.

С това представяне обаче трофеят от Шампионска лига не изглежда никак близо. Още на 1/8-финалите тимът ще има сериозно препятствие в лицето на италианския Аталанта. A защо Карим Бензема не иска да преподпише с Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички