Зидан: Днес съм треньор на Реал, но утре всичко може да се промени


Зидан: Днес съм треньор на Реал, но утре всичко може да се промени
Снимка: Getty Images/Guliver

2862 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан направи интересно изказване относно своето бъдеще. Наскоро се появиха слухове, че испанският гранд ще се раздели с него в края на сезона и ще назначи безработния Маурисио Почетино. Самият Зидан пък щя да започне работа в Ювентус, гласи мълвата.

"Футболът винаги е бил моята страст. Живея това, което най-много харесвам. Да работя в този страхотен клуб е гордост и аз улавям тези моменти. Историята обаче се пише от футболистите. Невъзможно е да знаеш какво ще се случи през следващия сезон. Важно е да вървиш напред ден след ден. Но да, чувствам подкрепа от клуба. И знам как той работи. Днес съм треньор на Реал, но утре всичко спокойно може да се промени", коментира френската легенда, цитиран от "AS".

"Контакти с Ювентус и Франция? Вече казах, че съм щастлив да съм в Реал Мадрид. Не съм имал никакви контакти и не знам нищо за това. Много неща се измислят", категоричен бе специалистът. А какво се твърди, че наскоро е създало напрежение в съблекалнята на Реал вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички