Роналдо се е обадил на Флорентино Перес, а след това се е върнал на "Бернабеу" за Ел Класико


Роналдо се е обадил на Флорентино Перес, а след това се е върнал на "Бернабеу" за Ел Класико
Снимка: Guliver/GettyImages

12145 0

Преди малко повече от седмица президентът на 13-кратния европейски клубен шампион Реал Мадрид - Флорентино Перес, е получил изненадващо телефонно обаждане. То дошло от бившата мегазвезда на тима и легендарен любимец на "белите" фенове - Кристиано Роналдо, информира мадридското издание "Marca".

След като в италианската Серия А, където петкратният носител на "Златната топка" се състезава в момента с екипа на Ювентус, мачовете през уикенда бяха отменени заради коронавируса, португалецът реши, че това е най-удобният момент да се завърне на "Сантяго Бернабеу", където прекара цели 9 години.

Той се е обадил на Флорентино Перес и е бил подобаващо поканен да наблюдава на живо мегасблъсъка между двата големи испански колоса - Реал Мадрид и Барселона. Очакваното присъствие на Роналдо е задействало "кралския клуб" до подготви нещата.

Имало предложения да бъде поставен в "кутия", но, имайки предвид фактът, че е все още активен футболист, най-доброто решение било да бъде поставен на отделено място. На "Сантяго Бернабеу" има много такива места, които са специално отделени за подобни присъствия, а Роналдо бил поставен именно на такова.

От Реал Мадрид опитали всичко възможно, за да се ограничи фурорът и шумът от пристигането на легендата на тима, но това било невъзможно, като той бил забелязан и преди двубоя. В крайна сметка, и той, и Реал си тръгнаха щастливи от стадиона след първия успех на "белия балет" над кръвния съперник след напускането на Роналдо, с което си върнаха и първото място.

НЯКОИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА РЕАЛ СА ОТ ГРЕШНАТА СТРАНА НА 30-ТЕ, КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ОТБОРЪТ НА БЪДЕЩЕТО?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички