Барселона определи офертата за нов договор към Бускетс, играчът едва ли ще е доволен


Барселона определи офертата за нов договор към Бускетс, играчът едва ли ще е доволен
Снимка: GettyImages

1494 0

От Барселона са подготвили официално предложение за подновяване на договора на капитана на клуба Серхио Бускетс. Не е изненада, че офертата е доста ниска предвид икономическите обстоятелства, през които преминава клубът.

Много по-ниска оферта от това, което получава Бускетс в момента

Офертата е от 7 милиона евро на сезон. Клубът е наясно, че това е значително по-ниско от това, което получава Бускетс и това, което би могъл да получи в друг клуб. Футболистът със сигурност би спечелил повече в Интер Маями, който настоява много за него, или в друг клуб, където би могъл да играе в последните години от кариерата си.

Но Барса трябва да намали значително бюджета си за заплати и заради това предложението не е никак примамливо. От "Камп Ноу" взеха решението да направят тази оферта в отговор на желанията на треньора Шави Ернандес, който винаги е бил за това 34-годишният футболист да продължи да играе за клуба.

Офертата към Бускетс ще бъде официално представена следващата седмица и играчът, чийто договор изтича на 30 юни, ще трябва да вземе решение за бъдещето си. Ситуацията в Барселона пък не е никак добра, след като бяха повдигнати обвинения по случая "Негрейра" за съмнителни плащания към ръководител в испанската футболна централа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички