"Обърнах се и беше той"! Как Лео Меси спаси човек от студа и махна петното от името му


"Обърнах се и беше той"! Как Лео Меси спаси човек от студа и махна петното от името му
Снимка: Getty Images

11434 0

Аржентинският актьор - Рикардо Дарин, разказа невероятна история, в която един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, го качва изненадващо в колата си и същевременно с това изтрива петно от името му.

Двамата са приятели от години, въпреки че нямат особено много допирни точки и се занимават с коренно различни неща. Дарин дори закусва със семейството на Меси през 2015-а година, а съпругата на тогавашната звезда на Барселона сподели обща тяхна снимка.

Критиките

Не така обаче стояха нещата преди въпросната случка, когато Рикардо срещаше особен скептицизъм отсреща си щом заговореше за своята връзка с Меси. Редица медии и специалисти се усъмниха в твърденията му за неговото приятелство с легендарния голмайстор. Двамата обаче поставят критиците на мястото им.

"Връщах се след спор с няколко момчета по радиото, защото бяха ядосани от представянето на Меси. Казах им: 'Трябва да си измиете устите със сапун този уикенд, когато вкара 3 гола'. Онзи уикенд той вкара три гола", започна актьорът пред "ESPN Playroom".

И изведнъж...Меси!

Тогава, в мразовита вечер в Барселона, Дарин се опитва да стигне до хотела си, когато на пътя му се изпречва журналист, питайки го относно истината за взаимоотношенията му с Лео Меси. Разговорът им обаче бива прекъснат, след като и двамата не успяват да намерят такси. 

"От нищото, както бях с гръб към булеварда, чух 'Рикардо'! Обърнах се и беше той, Меси, във ван", споделя Дарин, заявявайки, че аржентинецът дори не е бил уведомен, че приятелят му е в страната.

Заслугите на Меси на и извън терена му донесоха поредното огромно признание не от кой да е, а от феновете в Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички