Затворено за предатели: Почитателите на Атлетико Мадрид искат най-тежкото наказание за Жоао Феликс


Затворено за предатели: Почитателите на Атлетико Мадрид искат най-тежкото наказание за Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

2628 0

Привържениците на Атлетико Мадрид са бесни от действията на Жоао Феликс, а говорител на известна група фенове на тима заяви, че на играча не трябва да му бъде позволявано да се върне обратно в клуба, съобщава "GOAL".

"Предателят" Феликс

Казусът се зароди след реакцията на Феликс, след като португалецът вкара победния гол за Барселона, където е под наем, именно срещу клуба, който държи правата му - Атлетико Мадрид, в последния им сблъсък от Ла Лига.

Напрежението ескалира, тъй като преди това Феликс разкритикува треньорския стил на Диего Симеоне и изрази желанието си да остане в Барселона, което наля масло в огъня. Алберто Гарсия, говорител на Международния съюз на клубовете на привържениците на Атлетико Мадрид, излезе с изявление, в което осъди поведението на Феликс и категорично се противопостави на завръщането му, наричайки го "предател".

Феликс, който е и бивши носител на наградата "Златно момче", имаше нито добър, нито лош старт в Барселона. Той вече има пет гола и три асистенции в 15 изяви на своята сметка. Има информации, че Барселона ще иска да откупи за постоянно Феликс, но се очаква Атлетико Мадрид да иска твърде висока и дори непосилна за каталунците сума.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Христо Стоичков разкри кои са българите, които са се разминали с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички