Неймар отново на дневен ред за Барселона: Шави бави сделката по една причина


Неймар отново на дневен ред за Барселона: Шави бави сделката по една причина
Снимка: GettyImages

6742 0

Световната футболна суперзвезда - Неймар, съвсем скоро може да се раздели с дългогодишния си клуб ПСЖ. Всъщност, ако зависи от клубното ръководство, то раздялата би била моментално, но факторите са много. 

Испанското издание Mundo Deportivo съобщава в събота вечер, че парижани за пореден трансферен прозорец ще опитат да се разделят със скъпоплатения играч. Подобни планове бяха осуетени през целия минал сезон, а сега той отново е предложен на Барселона

Именно от каталунците Неймар акостира в ПСЖ и до този момент взе участие в 173 срещи и се е отчел със 118 гола и 77 асистенции. Сега бившият му съотборник Шави трябва да прецени дали е добра идея да върне бразилеца на "Камп Ноу".

Мислите в Барселона

В Испания са категорични, че ПСЖ само чака добра оферта и моментално би се разделил с голаджията. Една причина обаче спира Шави да поиска Неймар да попадне сред възпитаниците си. 

Mundo Deportivo подчертава, че екипът на испанеца начело със специалиста са сигурни в качествата на опитния футболист, но се притесняват как ще се отрази той на съблекалнята. 

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички