За всекиго по нещо: Роналд Куман каза по няколко думи за четирите нови попълнения на Барселона


За всекиго по нещо: Роналд Куман каза по няколко думи за четирите нови попълнения на Барселона
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

2301 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман говори пред клубната телевизия "Барса ТВ" и обърна индивидуално внимание на всеки един от четиримата футболисти, които подписаха договори с тима през това лято:

Серхио Агуеро

"Агуеро е важен, защото ние трябва да подобрим представянето си в предни позиции, а той е опитен и опасен играч в наказателното поле. Важното е, че той е физически добре и нашата цел ще бъде да го запазим в най-добра форма".

Мемфис Депай

"Познавам Мемфис много добре и той знае как работя аз. Той е известен със своята скорост, физически качества и факта, че може да играе на различни позиции в атака. Депай е на перфектната възраст, за да покаже, че може да работи тук в Барса".

Ерик Гарсия

"Той игра чудесно на Евро 2020. Въпреки крехката си възраст, той идва при нас с много опит. Ерик играе на същата позиция, на която играех и аз. Много е добър с топка в краката и ние можем да подобрим много отбраната си с него".

Емерсон

"Той е един от най-добрите крайни защитници в Ла Лига и дори беше повикан в националния отбор на Бразилия, въпреки конкуренцията там. Той ще допринесе доста със своята физика, а и пасва на нашия стил на игра".

В ТОЗИ МАТЕРИАЛ пък можете да разберете какво смята да прави Барселона с вечно контузения Усман Дембеле!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички