Барселона е взела окончателно решение какво да прави с вечно контузения Усман Дембеле


Барселона е взела окончателно решение какво да прави с вечно контузения Усман Дембеле
Снимка: Getty Images

4192 0

Барселона вече е напълно наясно какво ще прави с нападателя Усман Дембеле, съобщава испанското издание "Sport". Главната идея на каталунците бе да продадат бързака, но контузията, която получи на Евро 2020 е променила плановете им...

Главният проблем за "блаугранас" сега е фактът, че договорът на Дембеле с клуба изтича през лятото на 2022-ра година и от 1-ви януари всеки един отбор ще е свободен да води преговори с него и да го вземе като свободен агент през лятото.

Затова сега Барса ще направи всичко възможно, за да накара Усман Дембеле да удължи контракта си с още една година и така да не се стига до вариант, при който да напусне безплатно, имайки предвид факта, че клубът плати за правата му 105 милиона евро на Борусия Дортмунд.

Младият футболист контузи коляното си по време на мача на Франция срещу Унгария на Евро 2020 и след като бе опериран на 28 юни, специалистите определиха 4-месечен срок, в който Дембеле трябва да се възстанови напълно.

Решението на Барселона е ясно - или Дембеле удължава договора си, или остава на резервната скамейка до лятото на 2022-ра година!

А какво се случва с Филипе Коутиньо, който също дълго време лекуваше контузия в коляното - разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички