За добро или зло: Барселона е получил предложения за почти цялата си група


За добро или зло: Барселона е получил предложения за почти цялата си група
Снимка: Getty Images

2911 0

Барселона работи усилено преди началото на зимния трансферен прозорец, който съвсем скоро ще започне и тимът ще може да се подсили с нужните футболисти, или да се раздели с такива, които няма да свършат работа на колектива.

Съвсем скоро каталунците ще продължат и борбата си, която основно ще бъде в Испания, където има преднина от 2 точки пред втория - Реал Мадрид, докато отпадането от Шампионска лига, осигури на каталунците елиминационни сблъсъци с Манчестър Юнайтед.

Именно и поради тази причина една от най-коментираните е върху кои играчи ще бъде ядрото на тима през втория полусезон и на практика няма да бъдат продавани. 

Оказва се, че те са едва половин отбор - Араухо, Кунде, Гави, Педри, Фати и Левандовски. Това са единствените играчи, за които няма да се разглеждат оферти на "Камп Ноу".

Прави впечатление присъствието на поляка, който безспорно е водещият реализатор на "блаугранас" по време на кампанията, но по-рано се твърдеше, че дори и той може да бъде продаден.

Френки де Йонг, който доскоро бе обявен от испанските медии за "непродаваем", не попада в списъка на изданието Sport и вероятно от тима очакват оферти и за него. 

Вижте Барселона по подновяването на кои конракти работи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички