Реал Мадрид мисли за бъдещето, обвързва за дълго 5 от големите си звезди


Реал Мадрид мисли за бъдещето, обвързва за дълго 5 от големите си звезди
Снимка: Getty Images

1197 0

През последните няколко години Реал Мадрид съумя да изгради и да поддържа един от най-силните състави в света. А най-важното е, че голяма част от играчите са около 25 години или по-млади, което дава предпоставка да са доминиращи и в следващите години.

Нови договори за петима от Реал

От "Сантяго Бернабеу" искат да се убедят, че ще задържат състава си и се готвят да обявят няколко важни договора. На петима от играчите в Реал ще бъдат удължени споразуменията и това са Винисисус, Едер Милитао, Родриго, Едуардо Камавинга и Федерико Валверде.

Феде е последният от изброените, които трябва да подпишат споразумение и се очаква да остане до 2028 година. От клуба са искали да започнат да обявяването още през миналата седмица, но заради заболяването от коронавирус на Флорентино Перес, плановете са се променили.

Реал Мадрид се готви да направи протоколни снимки с всеки от петимата играчи през следващите седмици, което ще позволи на клуба да обяви тези сделки поотделно. Просто казано, това е много солидна част от бизнеса да обвърже дългосрочните сделки на Винисиус, Валверде, Милитао, Родриго и Камавинга. А една от легендите в отбора на Реал Мадрид Лука Модрич призна, че не е доволен от малкото игрово време, което получава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички