Вратарят на Барселона може да напусне клуба през лятото?


Вратарят на Барселона може да напусне клуба през лятото?
Снимка: Getty Images/Guliver

53943 0

Титулярният вратар на Барселона Марк-Андре тер Щеген няма сигурност за своето бъдеще в клуба. Германският страж, който е един от най-стабилните играчи на каталунците в последно време, не изключва, че може да напусне "Камп ноу". Това заяви испанският журналист Луис Канут в ефира на "Каталуня Радио".

Канут твърди, че негов колега наскоро се е срещнал с Тер Щеген, за да обсъди написването на негова автобиография, но вратарят е отказал, заявявайки, че не знае дали ще бъде в Барселона през следващия сезон.

По-рано тази година испански медии писаха, че германецът е имал конфликт на тренировка с капитана на тима Лионел Меси. Според мадридския AS пък, никой от играчите на Кике Сетиен не е поздравил вратаря за страхотното спасяване след удара на Иско в последното Ел Класико (0:2). Тер Щеген пък се изказа критично за съотборниците си след трудната победа над Славия (Прага) в Шампионска лига.

На кандидатите да вземат смятания за един от най-добрите вратари в света ще им е трудно да си осигурят подписа му поради 2 причини. Първата е вписаната в договора му откупна клауза в размер на 180 милиона евро. Освен това в каталунския клуб не искат да се разделят с един от най-добрите си играчи през текущия сезон. А с какво феноменално спасяване се отчете Тер Щеген в мача с Хетафе (2:1) вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички