ВИДЕО: Феноменалното спасяване на Тер Щеген, което спечели мача за Барселона


ВИДЕО: Феноменалното спасяване на Тер Щеген, което спечели мача за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

263621 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Щеген демонстрира феноменална форма в последно време, която неизменно носи успехи и на каталунците. "Лос кулес" постигнаха трудна победа над Хетафе с 2:1, а ако не бяха изключителните изяви на немския страж, то домакините едва ли щяха да грабнат трите точки.

Такава бе ситуацията пред вратата на Барса в 72-рата минута, когато гостите от Хетафе изпълниха пряк свободен удар. Топката бе центрирана в наказателното поле, а футболист на гостите засече от непосредствена близост с глава. Тер Щеген успя да реагира и да спре пътя на кълбото към мрежата, а след това последваха нови две последователни докосвания до топката, които в крайна сметка предотвратиха гол.

В социалните мрежи фенове споделиха емоциите си след брилянтната игра на Тер Щеген, като някои определиха вратаря като "нечовек", а други се пошегуваха, че без германеца, Барселона най-вероятно щеше да се намира в зоната на изпадащите. А ето и невероятното спасяване на Тер Щеген:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички