Тиаго Силва с трети опит да премине в Барселона това лято


Тиаго Силва с трети опит да премине в Барселона това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

7515 0

Много интересен трансфер може да се случи през идващото лято. Според "Mundo Deportivo", защитникът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва може да заиграе в Барселона. Бразилецът е с изтичащ договор във френския клуб и иска да продължи кариерата си в каталунския гранд.

Според испанското издание, Силва ще направи всичко възможно, за да заиграе на "Камп ноу". Той е правил два опита в миналото да играе с Лионел Меси - през 2013 г., точно преди да подпише с ПСЖ, и през 2014-а, когато за него е настоявал Тито Виланова, който впоследствие почина. И в двата случая обаче френският клуб печели битката за него.

Защитникът изкара 8 сезона в ПСЖ, в които записа общо 310 мача, 17 гола и 5 асистенции. Той обаче е готов за ново приключение и, въпреки че е на 35 години, вярва, че може да премине в Барселона. Интерес към него има от Китай, Катар и САЩ, но той няма да поглежда предложенията на клубовете оттам, докато не разбере има ли шанс да заиграе в Каталуня.

Въпреки възрастта на бразилеца, шансът да бъде купен от Барселона не е малък. Причината за това е, че той поддържа добър физически тонус и може да играе още няколко години на високо ниво. Освен това ще излезе безплатно на испанския шампион. Има обаче един факт, който може да попречи на мечтата на Силва. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички