Играчите на Барселона губят доверие към Сетиен


Играчите на Барселона губят доверие към Сетиен
Снимка: Getty Images/Gulliver

3173 0

Играчи от отбора на Барселона вече са загубили доверие към треньора на тима Кике Сетиен съобщава ‘Radio Catalunia’. Мениджърът бе назначен начело на клуб преди по-малко от два месеца, като замени на поста Ернесто Валверде.

Според каталунското радио част от футболистите на Барселона са на мнение, че наставникът няма необходимите качества да води клуб от ранга на „Блауграна“. Загубата на каталунците в „Ел Класико“ срещу Реал Мадрид в неделя беше тяхното трето поражение в шест мача извън дома откакто Сетиен бе назначен за треньор. Част от играчите започнали да се съмняват в качествата на треньора при поражението от Валенсия с 0:2 на „Местая“, при което „прилепите“ тотално надиграха своя съперник. След поражението от Реал в неделя футболистите са били крайно недоволни от решението на наставника да извади Артуро Видал в средата на втората част - ход, който според тях е довел до въпросната загуба.

За момента не се очаква Кике Сетиен да бъде освободен преждевременно и се очаква треньорът да запази поста си поне до края на сезона. А ето защо помощникът на Кике Сетиен е останал недоволен от Антоан Гризман.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички