Виляреал - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Виляреал - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1754 0

В късния днешен следобед Виляреал посреща Реал Мадрид в двубой от 24-ия кръг на испанската Ла Лига. "Жълтата" подводница излиза срещу лидера от шестата позиция в класирането. В последния кръг на шампионата те победиха Бетис, а "Кралския клуб" надви Гранада с 1:0.

Виляреал се намира само на 3 точки от зона "Шампионска лига", макар да има мач повече от съперниците. Вече в пет мача от Ла Лига тимът не е губил на своя "Ел Мадригал" - има 4 победи и едно равенство.

Заради предстоящия мач в Шампионска лига срещу ПСЖ, Реал вероятно ще бъде без своя голмайстор Карим Бензема днес. Нападателят не е изцяло възстановен след контузия и ще бъде съхранен за двубоя в Шампионска лига. Карло Анчелоти не може да разчита и на Ферлан Менди.

Под въпрос за Виляреал е Жерар Морено, а Коклен и Пеня няма да вземат участие в двубоя. В последните 5 мача между тези два тима са записани 2 победи за "белите" и 3 равенства. Мачът Виляреал - Реал Мадрид започва в 17,15 часа и ще бъде предаван пряко по Max sport 4. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички