Карло Анчелоти е наясно, че Реал Мадрид не играе добре


Карло Анчелоти е наясно, че Реал Мадрид не играе добре
Снимка: Getty Images

1331 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че отборът му не се намира във възможно най-добрия футболен момент на този етап. „Лос бланкос“ направиха 2:2 с Елче на 23-и януари, след което загубиха с 0:1 от Атлетик Билбао в четвъртфинален мач за Купата на Краля.

Грандът от столицата на Испания се завърна към победите, след като победи с минималното 1:0 над Гранада, след като четвърт час преди края на мача Маркос Асенсио донесе трите точки на Реал.

Въпреки това „кралския клуб“ си личеше, че има проблеми в ритъма на игра, а Анчелоти потвърди това и на брифинга след срещата, че всички в клуба търсят най-доброто си състояние за виталната част на сезона. „Най-добрата новина е свързана с трите точки. Изиграхме добро второ полувреме, а играчите се представиха добре“, каза италианецът пред репортери.

„Всички знаем, че не сме в най-добрия си момент, но смятам, че това ще приключи скоро. Следващата седмица ще получим мощ от завръщащи се футболисти, така че да се подготвим добре за следващия мач. Реакцията на играчите, които започнаха, както и тези на пейката беше на много добро ниво“.

Реал Мадрид, който е с шест точки аванс пред Севиля на върха в Ла Лига, се връща към футболните си ангажименти срещу Виляреал на 12-и февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички