Звезда на Атлетико (Мадрид) блесна с прехвърлящ удар от центъра, превърнал се в гол (ВИДЕО)


Звезда на Атлетико (Мадрид) блесна с прехвърлящ удар от центъра, превърнал се в гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1274 0

Атлетико (Мадрид) успя да поведе в резултата в едно от дербитата на кръга от испанската Ла Лига, но впоследствие бе обърнат и трябваше да се бори и за точката срещу Виляреал. Сблъсъкът в крайна сметка завърши при голово равенство 2:2.

Няма как да не отбележим начина, по който бе открит резултата от "дюшекчиите". Анхел Кореа бе авторът на попадението, което падна чак от центъра. Той открадна топката при разиграване в средата на терена на опонента, след което без да се бави стреля и прехвърля вратаря.

Визията и изпълнението бяха повече от впечатляващи, а стражът на "жълтата подводница" Рули нямаше какво да стори, освен да изгледа как топката минава над него и се спира в мрежата му. Вероятно при следващите няколко двубоя няма да се позволява да стои толкова напред от голлинията си.

Точката не бе от особена полза за никой от двата тима. Атлетиико остава 4-ти с 33 пункта, колкото има и петият Реал Сосиедад, докато шестият Барселона е само с точка по-малко. Виляреал пък пропусна шанса да се доближи на точка именно от каталунците и остава 8-и с 29 пункта, като ситуацията от 3-то до 10-о място е много напрегната, тъй като тимовете са разделяни от само 6 точки.

Съвсем наскоро Атлетико (Мадрид) получи доста тежка вест за контузията на един от най-важните си футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички