ВИДЕО: Роналдиньо, Фиго, Роберто Карлош, Ривалдо: Как завърши "Ел Класико" на легендите?


ВИДЕО: Роналдиньо, Фиго, Роберто Карлош, Ривалдо: Как завърши "Ел Класико" на легендите?
Снимка: Getty Images

5666 0

Испанските грандове Реал Мадрид и Барселона са едни от най-великите клубове и в исторически, и в настоящ план. Следователно не е изненада фактът, че през тях играят и са играли едни от най-големите звезди в световен мащаб. А този път двата клуба си спретнаха "Ел Класико" на легендите.

В него взеха участие имена като Роналдиньо и Ривалдо за каталунците, както и Роберто Карлош и Луиш Фиго за "кралския клуб". В крайна сметка срещата завърши с голов трилър 3:2 в полза на "белия балет", въпреки че се оказа изоставащ в резултата.

Резултатът на срещата в Тел Авив бе открит след 28 минути игра, когато Роналдиньо се разписа от дузпа. Така свърши полувремето, но още в началото на втората част Педро Мунитис и Алфонсо Перес две минути по-късно донесоха пълния обрат за столичани.

За Барселона Хофре Матей възстанови паритета с оставащи 30 минути до края, но едва 10 по-късно Рубен де ла Ред показа отлични качества, за да се справи двама противникови футболисти и да завърши технично и неспасяемо. Вижте видео с головете и интересни моменти от мача по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички