Еден Азар иска да се завърне в Челси


Еден Азар иска да се завърне в Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

3481 0

Плеймейкърът на Реал Мадрид Еден Азар има интерес да се върне в Челси през това лято. Това твърдят британските медии, след като белгиецът премина в испанския колос преди едва две години с огромен трансфер.

Азар прекара седем години при „сините”, като премина в Челси от Лил през 2012-а година. За лондончани той вкара 110 гола в 352 мача, а в допълнение спечели и два пъти титлата във Висшата лига, по един път ФА Къп и Купа на Лигата, а притежава и два трофея от Лига Европа.

Реал Мадрид плати около 103,5 млн. за атакуващия футболист, но той има едва 30 мача в Ла Лига за двата си сезона в Испания, като е реализирал само пет гола в тези игри.

Според The Mirror 30-годишният футболист иска да се върне обратно в Западен Лондон, за да върне отново добрата си форма. Известен факт е, че Реал Мадрид иска да намали разходите си, но новият треньор на „лос бланкос” Карло Анчелоти вярва, че може да извлече максимума от играча.

Все още обаче не става ясно дали Томас Тухел ще е заинтересован от възможността да върне обратно Азар на „Стамфорд Бридж”. А къде ще прати Реал Лука Йович, разбери в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички