Когато синът на Меси празнува гол срещу Барса, а Суарес и Меси го порицаха (ВИДЕО)


Когато синът на Меси празнува гол срещу Барса, а Суарес и Меси го порицаха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

25052 0

Синовете на носителя на 6 "Златни топки" Лионел Меси определено имат различен вкус към футбола от този на баща им. И ако в сърцето на Меси има място за само един отбор, то малчуганите Тиаго и Матео имат различни предпочитания и те определено не са свързани с Барселона.

През лятото на 2019 година Меси и Суарес изгледаха двубой на Барса срещу Бетис от трибуните, а компания им правеха двамата синове на аржентинеца. В двубоя, завършил при резултат 5:2, 3-годишният Матео се зарадва бурно при едно от попаденията... но то беше във вратата на Барса!

Матео не скри радостта си от попадението срещу каталунците, което предизвика смях сред Меси и Суарес. Уругваецът побърза да обясни на Матео, че не трябва да се радва при този гол, докато Меси продължаваше да се смее на неподправената радост на Матео.

Преди време Меси призна, че големият му син харесва куп други играчи, сред които и Кристиано Роналдо (подробности четете тук).

@manchesterunitednepal

When Messi's son celebrated against Barcelona😂😂🤣🤣 #football #goal #celebration #messi #son #epic #foryou #fypシ #viral #trending #followme

♬ original sound - ManchesterUnitedNEPAL

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички