ВИДЕО: Най-великият момент в кариерата на Серхио Рамос в Реал Мадрид


ВИДЕО: Най-великият момент в кариерата на Серхио Рамос в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

4651 0

Една футболна ера вече е в историята. Серхио Рамос официално се раздели с клуба, в който прекара 16 години. Реал Мадрид се сбогува с един от най-великите играчи в своята феноменална история. Капитанът на "белите" оставя изключителни спомени от престоя си на "Бернабеу", но един миг може да се характеризира като най-велик в кариерата му.

На 24 май 2014 година Серхио Рамос се превръща в герой, който няма дори и по кината. Реал Мадрид играе финал на Шампионска лига срещу градския си съперник Атлетико Мадрид, а след 90 минути игра изостава в резултата с 0:1. Всичко изглежда обречено за "белия балет", който е на секунди от това да загуби финала.

Не на това мнение обаче са футболистите на Реал Мадрид, и най-вече Серхио Рамос, който в 92-ата минута и 48-ата секунда засича центриране от корнер с глава, за да прати топката в мрежата на "дюшекчиите". Попадението праща в екстаз целия щаб на "белите" и всички привърженици на стадиона.

Мачът влиза в продължения, където Реал, вече със спокойствие в играта си, успява да довърши своя съперник и дори да го победи с разлика - 4:1. Това обаче нямаше да е възможно, ако не беше късното попадение на Рамос в продължението на мача. Този момент ще остане завинаги в съзнанието на Рамос и феновете на Реал. Припомнете си го във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички