Реал Мадрид се завръща на "Сантяго Бернабеу" през новия сезон


Реал Мадрид се завръща на "Сантяго Бернабеу" през новия сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

877 0

Реал Мадрид съобщи, че има намерение да започне следващия сезон в Ла Лига на своя стадион "Сантяго Бернабеу". За последно "кралският клуб" игра на стадиона на 1 март 2020 г., когато спечели Ел Класико срещу Барселона с 2:0.

„Готови сме да отворим "Бернабеу" за началото на сезона и да приемем процента фенове, който здравните власти. При предвидените обстоятелства, почти сигурно, не всички наши членове, които закупуват абонаментна карта всяка година, ще имат достъп“, заявиха от клуба.

В следващите дни клубът ще даде информация колко процента от феновете и при какви условия ще стане това. Очаква се в началото на сезона в Ла Лига разрешеният капацитет да бъде 50%, което значи, че малко над 40 000 души ще могат да посетят мачове на Реал Мадрид.

От Реал са помолили да гостуват в първите три двубоя от Ла Лига, поради което се очаква феновете да присъстват на "Бернабеу" отново най-рано през втората седмица на септември. А бъдещето на капитана Серхио Рамос все още е неясно.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички