Серхио Рамос с емоционално сбогуване: Винаги ще нося Реал Мадрид в сърцето си!


Серхио Рамос с емоционално сбогуване: Винаги ще нося Реал Мадрид в сърцето си!
Снимка: Getty Images/Guliver

3631 0

Легендата на Реал Мадрид Серхио Рамос се сбогува с клуба, в който прекара почти цялата си футболна кариера. В сряда вечерта стана ясно, че бранителят напуска "Сантяго Бернабеу" след 16-годишен престой. Клубът организира специална церемония, за да се сбогува с капитана си, като на церемонията присъства и президентът Флорентино Перес.

"Бих искал да се сбогувам с Реал Мадрид и с всички фенове на стадиона. Благодаря на президента, моя треньор, моите съотборници и служителите на клуба. Прекарах много време тук. Винаги ще ви нося в сърцето си. Това не е сбогом, ще се видим отново в бъдеще, защото ще се върна. Реал Мадрид винаги ще бъде в сърцето ми", каза Рамос.

„Днес не е лек ден. Това е емоционален ден за всички фенове, включително и за мен. Няма да забравя датата 8 септември, когато той пристигна тук преди 16 години", заяви на свой ред Флорентино Перес и благодари на Рамос, че е дал всичко от себе си за клуба през всички тези години.

Серхио Рамос се раздели с клуба, след като не успя да постигне договорка за подновяване на договора му, който изтича след две седмици. Най-големите проблеми при преговорите за нов контракт се оказаха срокът на новото споразумение, както и финансовото възнаграждение на футболиста.

Отказ за отстъпление от страна на президента на "белия балет" Флорентина Перес и по двата критерия е провокиран от 35-те години на бранителя и практиката в "кралския клуб". Повече по темата четете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички